Olje sibirske jelke na kožo deluje zelo pomirjajoče, zato je idealen dodatek k pomirjujoči masaži. Prav tako lajša dihanje in hkrati pomirja čustva ter poskrbi za občutek prizemljitve. Slovensko ime: Sibirska jelka Latinsko ime: Abies sibirca Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


25.00 33.33

OPIS


Glavni učinki

  • Kožo ob nanosu pomirja in blaži.
  • Olje sibirske jelke pomirja razdraženo kožo.

Sproščujoč gozdni sprehod

Eterično olje sibirske jelke, tako kot sprehod skozi gorski gozd, spodbuja umirjenost in stabilnost. Po celodnevnem čiščenju, maratonu ali lovljenju otrok lahko na kožo nanesite olje sibirske jelke, ki bo po napornih aktivnostih poskrbelo za blagodejno udobje.

Uporaba

  • Po potrebi ga razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem in ga topično nanesite na kožo za pomiritev rahle razdraženosti.
  • Zmešajte s frakcioniranim kokosovim oljem za poživljajočo masažo.
  • Po celodnevnem čiščenju, maratonu ali lovljenju otrok lahko na kožo nanesite olje sibirske jelke, ki bo poskrbelo za blagodejno udobje.

Navodila za uporabo

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.