Ena največjih prednosti eteričnega olja narde je njegov učinek spodbujanja občutkov sproščenosti in umirjenosti, zato je to olje priljubljena izbira za aromaterapijo in meditacijo. Narda je cvetoča rastlina iz družine kovačnikovk, ki raste na visoki nadmorski višini v subalpskem in alpskem območju Himalaje. Olje narde je cenjeno že stoletja, tradicionalno se je uporabljalo za maziljenje ljudi in v ajurvedskih zdravstvenih praksah Indije. Danes se olje z lesnim, mošusnim vonjem pogosto uporablja za parfume in sproščujoče masaže. Prav tako spodbuja čist in zdrav videz kože. Slovensko ime: Narda Latinsko ime: Nardostachys jatamansi Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


64.25 85.67

OPIS


Glavni učinki

  • Olje narde ima poživljajočo aromo, ki spodbuja občutek sproščenosti in umirjenosti
  • Čisti kožo in pri topični uporabi spodbuja čist, zdrav sijaj
  • Odlično se ujema z olji kadilne bosvelije, brinovih jagod, mire in vetiverja
  • Ima edinstveno lesno in začimbno aromo, zato se pogosto uporablja v parfumih

Obogatite svojo rutino za nego kože

Eterično olje narde je izredno cenjeno, saj ugodno učinkuje na kožo. Zaradi čistilnih lastnosti se pogosto uporablja za nego kože. Če želite izkusiti njegove učinke na kožo, dodajte nekaj kapljic olja svojemu dnevnemu sredstvu za čiščenje obraza ali najljubšemu izdelku proti staranju. Vključite olje narde v svojo rutino za nego kože in spodbudite zdravo ter sijočo polt. Če želite kožo zgladiti ali zmehčati, lahko nekaj kapljic olja zmešate tudi z vlažilno kremo.

Uporaba

  • Nanesite na nohte na nogah in jih ohranite čiste in zdrave
  • Nardo dodajte topli kopeli stopal in spodbudite sprostitev
  • Pomešajte kapljico olja narde z vlažilcem in kožo pogladite in omehčajte
  • Eno do dve kapljici olja dodajte svojemu najljubšemu sredstvu za čiščenje kože ali izdelku proti staranju ter spodbudite zdrav in sijoč videz
  • Olje narde zmešajte z enim ali več drugimi eteričnimi olji, kot so olja klinčkov, ciprese, kadilne bosvelije, geranije, brinovih jagod, sivke, mire, divje pomaranče, vrtnice ali vetiverja
  • Eno do dve kapljici nanesite na zatilje ali na senca ter spodbudite občutek umirjenosti in sproščenosti

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.