Ta majhen, zelen, košat grm ima cvetove odtenka sivke in spada v družino met. Tulsi, ki izvira iz Jugovzhodne Azije in jo tam imenujejo tudi sveta bazilika, ima dolgo zgodovino v indijskih zdravilnih praksah kot naravna rešitev za številne težave. Tulsi pomeni »neprimerljiva« in velja za kraljico zelišč. Topla, sladka aroma zelišča tulsi spominja na sveže odrezano baziliko s kančkom nageljnovih žbic ustvarja privlačno vzdušje. Tradicionalno jo številne kulture po vsem svetu uporabljajo pri ritualih in zaščiti. Ob nanosu na kožo pomaga pri zmanjševanju videza kožnih nepravilnosti. Slovensko ime: Tulsi - sveta bazilika Latinsko ime: Ocimum sanctum Količina: 5 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


36.75 49.00

OPIS


Glavni učinki

  • Pomirjujoče, sproščujoče lastnosti
  • Lahko pripomore k zdravemu videzu kože
  • Dobro se meša z eteričnimi olji muškatne kadulje, geranije in nerolija

Uporaba

  • V svojo rutino nege kože dodajte eno kapljico čistilnemu sredstvu za obraz ali losjonu
  • Ob nanosu na kožo pomaga pri zmanjševanju videza kožnih nepravilnosti

Navodila za uporabo

Topično: za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml baznega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml baznega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami baznega olja. 

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali se zdravite, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivim predelom.