Kurkuma je aromatična rastlina iz družine ingverjevk, ki jo že stoletja uporabljajo na Kitajskem, v Indiji in na Šrilanki. Eterično olje kurkume ima topel začimbni okus in bo poskrbelo za izjemen okus vaših najljubših slanih jedi. Olje kurkume prav tako podpira čist in zdrav videz kože ter zmanjšuje pojav kožnih nepravilnosti. Prav tako poživlja čustva in spodbuja dobro razpoloženje. Slovensko ime: Kurkuma Latinsko ime: Curcuma longa Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


41.50 55.33

OPIS


Glavni učinki

  • Olje kurkume poskrbi za izjemen okus slanih jedi
  • Vašim najljubšim napitkom bo dalo začimbni in pekoč okus
  • Spodbuja videz čiste in zdrave kože ter zmanjšuje pojav kožnih nepravilnosti
  • Aroma olja kurkume ustvarja čustveno poživljajoče okolje

Kurkuma, prijateljica vsakega kuharja!

Izkoristite pretanjen začimbni in pekoč okus olja kurkume, tako da dodate kapljico ali dve v umešana jajca, frtaljo, riž ali juhe. Prav tako ga lahko za pekoč okus dodate praženi zelenjavi. Kaj pa je dodatna prednost kuhanja z oljem kurkume? Uživali boste tudi v drugih koristnih učinkih, ki jih ponuja.

Uporaba

  • Naredite si svoj kurkumin čaj, tako da zmešate kokosovo mleko, vodo, med, čaj in dve kapljici eteričnega olja kurkume
  • Eterično olje kurkume dodajte umešanim jajcem, frtalji, rižu ali juham za rahel začimbni in pekoč okus
  • Ko pri kuhanju uporabljate olje kurkume, ga dodajte po metodi zobotrebca – konico čistega zobotrebca namočite v stekleničko z eteričnim oljem, z zobotrebcem premešajte sestavine, poskusite in ponavljajte, dokler ne dosežete želenega okusa
  • Po potrebi uporabite kurkumo na prizadetem mestu ali pa kot masko za obraz, ki bo pomagala zmanjšati vidnost nepravilnosti na koži in zagotovila celovit zdrav sijaj

Navodila za uporabo

Uživanje: Raztopite eno kapljico v 125 ml tekočine.

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.