Vetiver spada v družino trav in se goji iz številnih razlogov. V primerjavi z drugimi travami koreninski sistem vetiverja raste navzdol, zato je idealen za preprečevanje erozije in zagotavljanje stabilnosti tal. Vetiver ima bogato in kompleksno eksotično aromo, ki se uporablja predvsem za parfume. Ima tudi pomirjujoč in prizemljitveni učinek, zato je idealen za uporabo pri masažni terapiji. Uporabite ga lahko tudi pred spanjem za spodbujanje pomirjujočega okolja. Slovensko ime: Vetiver Latinsko ime: Vetiveria zizanioides Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


67.00 89.33

OPIS


Glavni učinki

  • Vetiver z bogato in kompleksno eksotično aromo se uporablja predvsem za parfume
  • Pred spanjem ga nanesite na stopala in spodbudite pomirjujoče okolje
  • Pogosto se uporablja pri masažah za pomirjanje čustev
  • Eterično olje vetiverja je znano po prizemljitvenih lastnostih

Sproščujoča kopel

Potrebujete oddih? Privoščite si kopel z oljem vetiverja. Za najboljše rezultate kopalno kad napolnite s toplo vodo in dodajte nekaj kapljic eteričnega olja vetiverja. Tako boste na preprost način ustvarili idealno kopel za globoko sprostitev. Aromatični učinki olja vetiverja bodo prav tako ustvarili blagodejno in pomirjujoče vzdušje.

Uporaba

  • Kopalno kad napolnite s toplo vodo in dodajte nekaj kapljic eteričnega olja vetiverja za globoko sprostitev
  • Pred spanjem ga nanesite na stopala in spodbudite miren spanec
  • Po dnevu na nogah ga uporabite za blagodejno masažo stopal
  • Zmešajte ga z eteričnim oljem sivke, mešanico doTERRA Serenity ali doTERRA Balance in spodbudite učinek umirjenosti ter prizemljitve

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Za masažo 5 kapljic zmešajte z 10 ml nosilnega olja. Za kopel 5 kapljic zmešajte s 5 ml nosilnega olja. Za odišavljanje namesto parfuma 1 kapljico zmešajte z 10 kapljicami nosilnega olja.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.