Vetiver ima kompleksen in eksotičen vonj, ki je bogat in vabljiv. S parno destilacijo ga pridobivajo iz trpežnih korenin visoke trave, zato vetiver pogosto imenujemo »dišava zemlje« in »olje umirjenosti«. Za to olje je splošno znano, da ima pomirjujoč učinek in daje občutek prizemljenosti. Pri pripravi mešanice Vetiver Touch strokovnjaki dōTERRA združijo eterično olje vetiverja s frakcioniranim kokosovim oljem, ki ga lahko uporabite pred počitkom ali pri redni negi kože, da zagotovite regeneracijo in vlaženje. V primerjavi s samim eteričnim oljem je aroma mešanice blažja, za preprost nanos pa je na voljo v priročnen rollonu. Slovensko ime: Vetiver s frakcioniranim kokosovim oljem Latinsko ime: Vetiveria zizanioides Količina: rollon 10 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


50.00 66.67

OPIS


Glavni učinki

  • Topla, sladka, lesna in zemeljska aroma.
  • Ob topičnem nanosu daje občutek prizemljenosti in deluje pomirjujoče.
  • Uporablja se ponoči, da ustvari okolje, ki pomirja in omogoča počitek.
  • Pogosto se uporablja pri masažah, saj ima pomirjujoč učinek.
  • V kombinaciji s frakcioniranim kokosovim oljem zagotavlja regeneracijo in vlaženje kože.

Počitek in sprostitev

Potrebujete kratek oddih? Vetiver nanesite po prhanju. Za kar najboljše rezultate ga nanesite na kožo, da zadržite vlago ter začutite njegov bogat in topel vonj. Tako preprosto boste dosegli odličen občutek po prhanju ter ustvarili mirno in sproščujočo atmosfero še pred počitkom.

Uporaba

  • Olje nanesite na zapestja, senca, vrat ali stopala, da dosežete občutek umirjenosti in spočitosti.
  • Vetiver Touch vključite v svojo dnevno rutino nege kože za občutek stabilnosti in prizemljenosti.
  • Uporabite kot del sproščujoče masaže po vadbi.

Navodila za uporabo

Samo za topično uporabo. Nanesite na kožo za odišavljenje, nego ali masažo.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči ali v zdravniški oskrbi, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.