Eterično olje divje pomaranče, hladno stisnjeno iz njenih olupkov, je zaradi svoje poživljajoče arome in številnih koristnih učinkov, eno od najbolje prodajanih olj doTERRA. Olje divje pomaranče zaradi visoke vsebnosti monoterpenov deluje stimulativno in čistilno. S svojo svežo, sladko in osvežujočo aromo poživi vsako mešanico eteričnih olj in izboljša razpoloženje ter raven energije. Slovensko ime: Divja pomaranča Latinsko ime: Citrus sinensis Količina: 15 ml * Znižana cena s popustom je za vse, ki imajo odprt račun pri dōTERRI, višja cena pa je uradna prodajna cena. Za nakup po znižani ceni pošljite mail ali pokličite za več informacij.


15.00 20.00

OPIS


Glavni učinki

  • Hladno stiskano iz lupine, pri čemer se ohranijo njegova nežnost in uporabne ter močne lastnosti
  • Znano je po aromi, ki daje energijo, in čistilnih lastnostih
  • Za svež okus ga lahko dodate vodi in številnim jedem, tako slanim kot sladkim
  • Razpoznavna dišava olja, razpršena v difuzorju, je idealna za čiščenje kuhinj in kopalnic
  • Idealno je za kombiniranje s katerim koli drugim eteričnim oljem doTERRA in ustvarjanje sladke osvežujoče arome ter izboljšanje razpoloženja

Poživljajoče okrepčilo

Olje divje pomaranče je lahko koristno in poživljajoče med učenjem ali opravljanjem napornih nalog. Uporabljajte ga skozi ves dan, ko vam primanjkuje energije in potrebujete hitro poživitev. Naredite si lahko pršilo z divjo pomarančo, ki bo osvežilo zrak in spodbudilo pozitivno naravnanost. V pršilki zmešajte 10–15 kapljic olja divje pomaranče s 125 ml vode.

Uporaba

  • Olje divje pomaranče razpršite v difuzorju in ustvarite poživljajočo aromo ter dvignite raven energije
  • Za večjo raven energije vtrite eno do dve kapljici na dlan skupaj z enako količino olj poprove mete in kadilne bosvelije, podrgnite dlani in mešanico vtrite v zatilje
  • Nekaj kapljic olja divje pomaranče dodajte losjonu brez dišav in razmažite po celem telesu
  • Za poživljajočo prho dodajte nekaj kapljic eteričnega olja gelu za prhanje

Navodila za uporabo

Aromatično: Uporabite od tri do štiri kapljice v difuzorju po izbiri.

Topično: Nanesite eno do dve kapljici na želeno mesto. Razredčite s frakcioniranim kokosovim oljem doTERRA, da zmanjšate morebitno občutljivost kože. Oglejte si spodaj navedene dodatne previdnostne ukrepe.

Opozorila

Koža je morda na sestavine občutljiva. Hranite zunaj dosega otrok. Če ste noseči, dojite ali ste pod nadzorom zdravnika, se posvetujte s svojim zdravnikom. Izognite se stiku z očmi, notranjim predelom ušes in občutljivimi predeli.