AromaTouch Technique Dišeče potovanje v globoko sprostitev in aromatično blaženost! AromaTouchTM tehnika je terapija, ki združuje čudovito aromatično in hkrati klinično utemeljeno izbiro eteričnih olj. Med terapijo s pomočjo posebnih tehnik nanašamo eterična olja vzdolž energetskih kanalov, energetskih meridijanih, da: • uravnotežimo živčni sistem, • zmanjšamo stres • zmanjšamo telesno bolečino • podpiramo imunski sistem


  • Kategorija: Masaže in tretmaji
  • Trajanje: 01:00 Ure

Cena:45

 

Opis

Kaj lahko pričakujemo:

AromaTouchTM tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; AromaTouchTM tehnika se osredotoča na uravnoteženje simpatičnega in parasimpatičnega živčnega sistema z nanosom eteričnih olj vzdolž energijskih meridianov in kontaktnih točk hrbta in stopal, ki se nanašajo na ključne organe in telesne sisteme. Tehnika je preprosta in nežna, primerna tako za odrasle kot  za otroke. Eterična olja dōTERRA so čista certificirana terapevtska olja, ki imajo resnično "ozemljitveno" izkušnjo, vrnejo ravnovesje v naše telo, izboljšajo počutje, zmanjšajo psihični in fizični stres, razna vnetja v telesu ter hkrati podprejo imunski sistem celega telesa.

Ker imajo eterična olja fizikalne in čustvene zdravilne lastnosti, je vsako olje pri AromaTouchTM tehniki skrbno izbrano glede na njegove terapevtske lastnosti in aromo.

Terapija nas sprosti, lahko pa odpravi tudi marsikatero težavo.

 

Prednosti AromaTouchTM tehnike:

Med AromaTouchTM tehniko se bomo osredotočili na umirjanje fizičnih in čustvenih vzrokov, ki sprostijo telo,  mu mogočijo, da se vrne v ravnovesje in se zdravi. Sami terapevtske koristi AromaTouchTM tehnike pa bodo trajale veliko dlje kot samo med samim nanašanjem eteričnih olj na telo. Uživali boste tudi v prijetnih aromah terapevtskih eteričnih olj na svojem telesu še nekaj ur po končani terapiji.

Tehnike, ki jih uporabljamo v tehniki AromaTouchTM terapiji, so zasnovane tako, da celostno obravnavajo štiri ključna področja:

· Obvladovanje stresa - za uravnoteženje in umiritev

· Podpora imunskemu sistemu - za čiščenje in krepitev

· Zmanjšanje vnetij in bolečin - za spodbujanje in pomirjanje

· Homeostaza - za poživitev in osredotočenje