Symphony of the cells obsega 19 različnih protokolov, ki so namenjene različnim telesnim sistemom in boleznim, saj uporabljajo osredotočen pristop k simptomom in osnovnim vzrokom bolezni, s čimer nam pomagajo, da fizično, čustveno in duhovno ustvarimo harmonijo v svojem telesu. S posebno masažno tehniko eterična olja nanšamo po ključnem vrtnem redu na telo in tako poskrbimo za izboljšanje počutja, za preventivo, za izboljšanje zdravstvenih stanj v telesu ali le za dobro počutje pri masažah.


  • Kategorija: Masaže in tretmaji
  • Trajanje: 00:30 Ure

Cena:40

 

Opis

Symphony of the cells protokoli

Protokole za nanašanje eteričnih olj po sistemu Symphony of the Cells ™ je ustvaril Boyd Truman, da bi vsem omogočil, da razvijejo svoje izkušnje in samozavestno uporabljajo eterična olja na učinkovit način.

Obstaja 19 različnih aplikacij, ki so namenjene različnim telesnim sistemom in boleznim. Vsak protokol vključuje nanašanje čistih terapevtskih eteričnih olj po celotnem hrbtu, na podplate ali njihovo vdihavanje po navodilih.

Vseh 19 protokolov uporablja osredotočen pristop k simptomom in osnovnim vzrokom bolezni, s čimer pomagajo posamezniku, da fizično, čustveno in duhovno ustvari harmonijo v svojem telesu.

Uporabljajo se lahko za izboljšanje počutja, za preventivo in za izboljšanje zdravstvenih stanj v telesu ali le za dobro počutje pri masažah.