Healing Hand Foundation

"S pobudo Healing Hands želimo svetu pomagati in ga navdati z upanjem, ustvariti možnosti za življenje brez bolezni in revščine ter naučiti ljudi po vsem svetu, kako živeti samozadostno."

Organizacija Healing Hands sodeluje pri različnih projektih po vsem svetu. Namenske donacije v vrednosti 100.000 $ so bile zagotovljene za Piuro v Peruju in regijo Chiquimula v Gvatemali za  ustanovitev  novih  skladov  za  mikroposojila. Ta  posojila  se uporabljajo  za  financiranje  podjetnikov  znotraj  posamezne skupnosti.  

Pobuda  Healing  Hands  je  med  drugim  financirala tudi humanitarne projekte, v okviru katerih so darovali gradbeni material družinam na Filipinih po pustošenju tajfuna Haiyan in zgradili nov vodovodni sistem na Haitiju za oskrbo vaščanov s čisto vodo, ki je ni treba prekuhavati. Healing Hands, ki aktivno sodeluje pri izobraževanju in zagotavljanju zdravniške pomoči, je poleg tega prispevala tudi k obnovi in gradnji šol v Gvatemali in na Haitiju. Zdravstvenemu centru v Gani , kjer primanjkuje zalog, so podarili medicinsko opremo in potrebščine za oskrbo bolnikov. V Boliviji je organizacija Healing Hands pomagala pri gradnji dodatnih prostorov v zdravstvenem centru Jalsuri zaradi vse večjih potreb klinike. 

Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.