Zgodba o podjetju dōTERRA™

Spomladi leta 2008 je skupina strokovnjakov s področja zdravstva in podjetništva, ki jih družijo globoke osebne izkušnje o učinkih eteričnih olj, združila vizijo o zasnovanju novega standarda eteričnih olj in jo predstavila svetu. Želeli so nekaj drugačnega, zanimivega vsem ljudem, tako tistim, ki o eteričnih oljih ne vedo nič, kot tudi strokovnjakom s tega področja.

Postavili so si nekaj glavnih vprašanj: »Kaj, če bi lahko svetu zagotovili novo in močno alternativo s področja zdravega načina življenja?« »Kaj, če bi to novo raven zdravega načina življenja lahko zagotovili z eteričnimi olji?«, »Kaj, če bi lahko zagotovili, testirali in proizvedli eterična olja višje kvalitete – čistejša in močnejša kot katerokoli olje dostopno na trgu?«, »Kaj, če bi se lahko, v profesionalnem smislu, povezali z velikimi bolnišnicami, zdravniki, znanstveniki in idejnimi vodji, da bi zagotovili najbolj prepričljivo preverjanje pristnosti eteričnih olj na svetu?«

S trdim delom in predanostjo, vseh s podobnim prepričanjem in vizijo, so zaključili, da lahko in bodo ustvarili novo paradigmo za eterična olja. S takšnim prepričanjem so ustanovili podjetje in ga poimenovali dōTERRA, latinsko izpeljanko, ki pomeni »Darilo Zemlje«. Prvotna ponudba izdelkov dōTERRA je bila na tržišče dana 25. aprila 2008 in je bila sestavljena iz 25 čistih eteričnih olj in 10 mešanic eteričnih olj. Strokovnjaki s področja eteričnih olj in navdušenci nad njimi, so nemudoma prepoznali vrhunsko kvaliteto eteričnih olj dōTERRA preverjene kvalitete.

dōTERRA je nadaljevala z dodajanjem izdelkov za zdrav življenjski slog in razširila ponudbo eteričnih olj, hkrati pa je podjetje neumorno rastlo.

Takole pa pravijo o svojem poslanstvu:

"Pri dōTERRI smo predani deljenju eteričnih olj in njihovih učinkov, ki izboljšujejo kvaliteto življenja, s svetom. To delamo tako, da:
• V kompleksni mreži visoko izobraženih in izkušenih botanikov, kemikov ter znanstvenikov s področja zdravja in zdravstva, odkrivamo in razvijamo najkvalitetnejše izdelke iz eteričnih olj na svetu.
• Proizvajamo eterična olja in izdelke iz njih po najvišjih standardih kvalitete, čistosti in varnosti s področja eteričnih olj - CPTG Certified Pure Tested Grade™ - certificirana čista testirana olja.
• Distribuiramo naše izdelke preko Wellness Advocate-ov (svetovalcev za zdrav življenjski slog), ki delajo od doma in predstavljajo, izobražujejo in prodajajo izdelke dōTERRA, lokalno, z osebnim stikom s stranko in globalno preko spletnih trgovin, prilagojenih posamezniku.
• Zagotavljamo priložnosti za izobraževanja za vse osebe, zainteresirane za učenje o tem, kako lahko eterična olja preverjene kvalitete uporabljajo kot alternativo za zdrav življenjski slog.
• Združujemo strokovnjake s področja zdravstva – tradicionalne in alternativne medicine, da spodbujamo nadaljnje študije in uporabo eteričnih olj v modernih načinih zdravljenja."

dōTERRA™ izdelke prodajajo izključno Wellness Advocati (WA - svetovalci za zdrav življenjski slog), ki osebno delijo znanje s kupcem, ki nakup izvede osebno preko spletne strani. Izdelki se prodajajo tudi v Wellness centrih v ZDA in v tujini. Za naročanje kontaktirajte dōTERRA svetovalca, ki vam je dōTERRO predstavil.

Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.