AromaTouch Technique

Dišeče potovanje v globoko sprostitev in aromatično blaženost!

 AromaTouchTM tehnika je terapija, ki združuje čudovito aromatično in hkrati klinično utemeljeno izbiro eteričnih olj. Med terapijo s pomočjo posebnih tehnik nanašamo eterična olja vzdolž energetskih kanalov, energetskih meridijanih, da:
· uravnotežimo živčni sistem
· zmanjšamo stres
· zmanjšamo telesno bolečino
· podpiramo imunski sistem 

Kaj lahko pričakujemo:

AromaTouchTM tehniko je razvil Dr. David Hill, vodilni strokovnjak za integrativno medicino in terapevtsko uporabo eteričnih olj; AromaTouchTM tehnika se osredotoča na uravnoteženje simpatičnega in parasimpatičnega živčnega sistema z nanosom eteričnih olj vzdolž energijskih meridianov in kontaktnih točk hrbta in stopal, ki se nanašajo na ključne organe in telesne sisteme. Tehnika je preprosta in nežna, primerna tako za odrasle kot  za otroke. Eterična olja dōTERRA so čista certificirana terapevtska olja, ki imajo resnično "ozemljitveno" izkušnjo, vrnejo ravnovesje v naše telo, izboljšajo počutje, zmanjšajo psihični in fizični stres, razna vnetja v telesu ter hkrati podprejo imunski sistem celega telesa.

Ker imajo eterična olja fizikalne in čustvene zdravilne lastnosti, je vsako olje pri AromaTouchTM tehniki skrbno izbrano glede na njegove terapevtske lastnosti in aromo. 

Terapija nas sprosti, lahko pa odpravi tudi marsikatero težavo.   

Prednosti AromaTouchTM tehnike:

Med AromaTouchTM tehniko se bomo osredotočili na umirjanje fizičnih in čustvenih vzrokov, ki sprostijo telo,  mu mogočijo, da se vrne v ravnovesje in se zdravi. Sami terapevtske koristi AromaTouchTM tehnike pa bodo trajale veliko dlje kot samo med samim nanašanjem eteričnih olj na telo. Uživali boste tudi v prijetnih aromah terapevtskih eteričnih olj na svojem telesu še nekaj ur po končani terapiji. 

Tehnike, ki jih uporabljamo v tehniki AromaTouchTM terapiji, so zasnovane tako, da celostno obravnavajo štiri ključna področja:
· Obvladovanje stresa - za uravnoteženje in umiritev
· Podpora imunskemu sistemu - za čiščenje in krepitev
· Zmanjšanje vnetij in bolečin - za spodbujanje in pomirjanje
· Homeostaza - za poživitev in osredotočenje

Terapevtska uporaba eteričnih olj:

Eterična olja so "živo" bistvo rastlinskih izvlečkov, destiliranih iz cvetov, semen, listov, korenin, smole in trave, ki se jih najde po vsem svetu. Že tisoče let jih uporabljajo številne kulture in predstavljajo bolj naraven pristop k zdravljenju in preventivi. 

Danes svetovna znanstvena skupnost neprestano raziskuje eterična olja z obsežnimi objavami, katerih rezultati so na voljo vsem prek interneta in spletne strani pubmed.org. Vključitev teh znanstvenih spoznanj z izkušnjami uporabnikov eteričnih olj po vsem svetu vemo, da imajo eterična olja imajo takojšen in trajen učinek na telo. AromaTouchTM tehnika je močna terapija, ki jo lahko vključimo k izboljšanju svojega zdravja in dobrega počutja s sproščanjem telesa, uma in duha. 

Zakaj eterična olja dōTERRA?

Naše telo v nekaj minutah absorbira eterična olja skozi našo kožo in vohalni sistem, da ustvari terapevtski učinek. Zato je za nas ključnega pomena, da nam zagotovijo najvarnejša in najčistejša eterična olja, ki so danes na voljo na trgu. Vsako serijo dōTERRA certificiranih čistih terapevtskih eteričnih olj preizkusijo v neodvisnih laboratorijih z uporabo plinske kromatografije in masne spektrometrije. To testiranje GCMS zagotavlja, da so prisotne samo tiste sestavine, ki spadajo v olje, in da za izdelavo olja niso bile dodane nobene sintetične spojine ali kontaminanti. Naše zdravje in dobro počutje si zaslužita najboljše, kar je na voljo - zato bomo uporabljali samo eterična olja dōTERRA. 

AromaTouchTM tehnika uporablja ta dōTERRA eterična olja:

Bazilika, modra kamilica, modri vratič (Blue tansy), kafra, cimet, klinčki, cipresa, evkaliptus, kadilna bostvelija (Frankincense), grenivka, laški smilj (Helichrysum), lovorjev list, sivka, limona, čajevec, mira, osmantus, poprova meta, ravensara, rožmarin, rožni les, smreka, divja pomaranča in zimzelenka. 

ArōmaTouch Tehnika vključuje štiri osnovne korake z namenom zmanjšanja sistemskih stresorjev (obremenitev) na avtonomno ravnovesje. Vsak korak vključuje uporabo dveh eteričnih olj oziroma mešanico eteričnih olj, ki so posebej oblikovani za podporo zdravega psihičnega in fizičnega delovanje telesa, kar nam prinese dolgoročno dobro počutje.

AromaTouchTM tehnika je primerna za vse, tudi za tiste, ki smo zdravi, saj nam pomaga, da se počutimo bolj sproščeno, umirjeno in poživljeno, razstrupimo telo, izboljšamo imunski sistem in vzpostavimo homeostazo. 

Zahteven tempo naših življenj zahtevajo davek na naše telo, pogosto smo v stresu, vede ali nevede vnašamo v naše telo strupe, včasih pomanjkljivo skrbimo za svoje zdravo in tako lahko pride do raznih vnetij v telesu ali celo bolezni, ko se tele upre. AromaTouchTM tehnika nam pomaga, da odpravimo negativne zunanje dražljaje poskrbimo, da nam bo naše tele hvaležno, da poskrbimo zanj. Veliko prejemnikov AromaTouchTM terapije čuti takojšnje izboljšanje pri počutju, bolečinah in čustveni stabilnosti, nekateri potrebujejo več terapij ali pa pridejo učinki z zamikom.  Skoraj vedno pa vsakemu telo pove, da so eterična olja dobro delovala in opravila svojo nalogo.

 

AromaTouchTM tehnika se izvaja v 4 sklopih:

1. Obvladovanje stresa 

doTERRA Balance® (Grounding Blend) 

Posebna mešanica eteričnih olj Balance s svojimi pomirjevalnimi lastnostmi pomaga pri sprostitvi celega telesa. Hkrati vzpostavi pozitiven odnos med prejemnikom in izvajalcem AromaTouchTM terapije.

Sivka (Lavandula angustifolia) 

Se čudovito dopolnjuje za eteričnim oljem Balance, saj ima prav tako pomirjujoče lastnosti in tako učinkovito pomaga zmanjšati napetosti v telesu. Pomirjujoče deluje na stres in čustva.

 2. Podpora imunskemu sistemu

Čajevec (Melaleuca alternifolia) 

Zaradi svojih lastnosti je odličen za razne telesna nelagodja in podporo imunskemu sistemu. Ščiti nas pred škodljivimi vplivi iz okolja in hkrati blagodejno vpliva na našo kožo.

doTERRA On Guard® (Protective Blend) 

Edinstvena mešanica eteričnih olj, ki je pripravljena prav z namenom da nam je v podporo za imunski sistem. Ima odlične čistilne lastnosti ter nudi splošno podporo in zaščito za celo telo.

3. Zmanjšanje vnetij in bolečin

AromaTouch® (Massage Blend) 

Zasnovan je tako, da spodbuja občutke sproščenosti, zmanjšuje napetost in pospeši prekrvavitev in pomirja vneto tkivo.

Deep Blue® (Soothing Blend) 

Deep Blue je pravi balzam za mišice in sklepe, saj ima zaradi svoje edinstvene sestave nadvse pomirjujoč učinek. Pogosto ga uporabljajo pri raznih športnih naporih.

4. Homeostaza

Divja pomaranča (Wild Orange)
Olje divje pomaranče je bistveno pri fazi homeostaze saj pomaga dvigniti razpoloženje in poživiti čute. Hkrati tudi uravnovesi in poživi sisteme telesa. 

Poprova meta (Peppermint)
Igra ključno vlogo v zadnji fazi terapije, saj stimulira in poživlja telesne sisteme ter lajša občutke napetosti. Poveča absorpcijo olj skozi kožo, da lahko dobro prodrejo do tkiv in sistemov telesa. 

Pripombe
* E-poštno sporočilo ne bo objavljeno na spletni strani.